Twist-off låg

KAPSLER DRIKKEVARER |KRYMPEKAPSLER | TWIST-OFF LÅG | ALUMINIUM-KAPSLER PP | SYNTETISKE KAPSLER

kapsler_rubrik_twistoff

Twist-off låg

Nova-Pack har et bredt udvalg af twist off låg i diametre fra 33 til 110 mm, med og uden klik, i standard og ”deep” versioner. Alle låg kan leveres med off-set tryk i fantastisk kvalitet.

Compounds er individuelt tilpasset formålet, bl.a. til PET-bægre fra Graham Packaging, ESBO-fri compounds, BPA non-intend lak m.v. Vi står altid til rådighed for en gennemgang for en rådgivning både i forhold til fødevaresikkerhed og funktionalitet.

I tillæg markedsfører vi driftssikre lukkemaskiner, både via salg og leasing. På den måde tager vi ansvar for hele lukkeprocessen.

Kontakt os for yderligere information.

kapslar_lang_linje

bildunder_bringebar

Dekoreret glasflaske til premium norsk most og saft
Askim Frukt & Bær i Norge har valgt en dekoreret glasflaske til profilering af sine kvalitetsprodukter. Motivet, herunder tegningerne af bær og frugter, screen-trykkes og understreger både kvalitet, sundhed og Askim Frukt & Bær’s 75 år lange historie.

ringiflaska

Bordeaux-flasker til eksklusiv æblemost

Ringi Gård udenfor Oslo dyrker æbler og laver en meget eksklusiv æblemost.De har valgt en Bordeaux-flaske, som med matchende krympehætte understreger mostens kvalitet. Ringi rådgiver aftagerne om hvilke æblesorter, som passer bedst til de forskellige retter. Et godt o sundt alternativ, hvis der køres hjem efter restaurant-besøget.

hundol2

The Buddy Dog Beer – hundeøl i flasker fra Nova-Pack

Vitakraft har valgt en 33 cl brun glas-flaske til læskedrik for hunde, såkaldt hundeøl. Med smag af oksekød, uden kulsyre og selvfølgelig alkoholfri. Nydes direkte af flasken !

senap 

Smagfulde mayonnaiser i cylindriske glas

4 nye mayonnaiser fra svenske Kavli lanceres i en smuk og handy 200 gr. cylindrisk glas-emballage fra Nova-Pack. Kombineret med højt låg, transparent side-etiket og top-etiket med forsegling, fremhæves i høj grad produktets høje kvalitet.