Glasemballage

TILL PRODUKTOVERSIKTEN >>

glasemballage

 

Glasemballage

Et omfattende samarbejde med ledende europæiske glasværker gør os til et attraktiv og dynamisk leverandør af glasemballage til såvel føde- som drikkevarer. Udvalget gør os i stand til både at levere alt fra et meget konkurrancedygtigt konservesglas til den meget unikke glasflaske, hvor prisen ikke er den vigtigste parameter.

Nova-Pack kan tilbyde absolut alle varianter og faconer af konservesglass og glassflasker: Fra 20 til 2500 ml. indfarvet i bl.a. hvidt, ekstra hvidt, grønt, brunt.

Yderligere profilering af glasflaskerne sker gennem et omfattende samarbejde med specialister indenfor dekoration, såsom screen-tryk, sleeving, frosting og satin-coating. Vi stiller vores know-how til rådighed.

Nova-Pack udvikler gerne nye glassemballager i et tæt samarbejde med udvalgte glasværker og vore kunder. Eller lad os finde en eksisterende standardemballage et sted i Europa, som opfylder kravene til en ny glasflaske eller konservesglas.


Det sparer tid, minimerer risiko og sparer penge til investering.
Vi kalder det unik standard.

Med et stor udvalg af passende låg og kapsler tager vi gerne ansvar for hele emballagen og sikrer dermed funktionalitet, brugervenlighed og produktets holdbarhed.

Kontakt os for yderligere information om mulighederne.

glas_lang_linje

bildunder_bringebar

Dekoreret glasflaske til premium norsk most og saft
Askim Frukt & Bær i Norge har valgt en dekoreret glasflaske til profilering af sine kvalitetsprodukter. Motivet, herunder tegningerne af bær og frugter, screen-trykkes og understreger både kvalitet, sundhed og Askim Frukt & Bær’s 75 år lange historie.

hundol2

The Buddy Dog Beer – hundeøl i flasker fra Nova-Pack
Vitakraft har valgt en 33 cl brun glas-flaske til læskedrik for hunde, såkaldt hundeøl. Med smag af oksekød, uden kulsyre og selvfølgelig alkoholfri. Nydes direkte af flasken !

senap

Smagfulde mayonnaiser i cylindriske glas

4 nye mayonnaiser fra svenske Kavli lanceres i en smuk og handy 200 gr. cylindrisk glas-emballage fra Nova-Pack. Kombineret med højt låg, transparent side-etiket og top-etiket med forsegling, fremhæves i høj grad produktets høje kvalitet.


ringiflaska

Bordeaux-flasker til eksklusiv æblemost

Ringi Gård udenfor Oslo dyrker æbler og laver en meget eksklusiv æblemost.De har valgt en Bordeaux-flaske, som med matchende krympehætte understreger mostens kvalitet. Ringi rådgiver aftagerne om hvilke æblesorter, som passer bedst til de forskellige retter. Et godt o sundt alternativ, hvis der køres hjem efter restaurant-besøget.