Aluminium-kapsler PP

KAPSLER DRIKKEVARER |KRYMPEKAPSLER | TWIST OF-LÅG | ALUMINIUM-KAPSLER PP | SYNTETISKE KAPSLER

rubrik_alu_kapsler_dk

Aluminium – kapsler PP

Nova-Pack tilbyder et med bredt program af pilfer-proof alu-kapsler i diametrene 18, 20, 22, 28, 30 og 31,5 mm. Vi kan tilbyde offset- og screeen-dekoration inkl. lak på top og side, shaving og forskellige former for drop-stops, bl.a. til vegetabilsk olie.

Videre rådgiver vi gerne om korrekt liner eller compound, f.eks. til brug for pasteurisering.

kapslar_lang_linje

bildunder_bringebar

Dekoreret glasflaske til premium norsk most og saft
Askim Frukt & Bær i Norge har valgt en dekoreret glasflaske til profilering af sine kvalitetsprodukter. Motivet, herunder tegningerne af bær og frugter, screen-trykkes og understreger både kvalitet, sundhed og Askim Frukt & Bær’s 75 år lange historie.

ringiflaska

Bordeaux-flasker til eksklusiv æblemost

Ringi Gård udenfor Oslo dyrker æbler og laver en meget eksklusiv æblemost.De har valgt en Bordeaux-flaske, som med matchende krympehætte understreger mostens kvalitet. Ringi rådgiver aftagerne om hvilke æblesorter, som passer bedst til de forskellige retter. Et godt o sundt alternativ, hvis der køres hjem efter restaurant-besøget.

hundol2

The Buddy Dog Beer – hundeøl i flasker fra Nova-Pack

Vitakraft har valgt en 33 cl brun glas-flaske til læskedrik for hunde, såkaldt hundeøl. Med smag af oksekød, uden kulsyre og selvfølgelig alkoholfri. Nydes direkte af flasken !

senap 

Smagfulde mayonnaiser i cylindriske glas

4 nye mayonnaiser fra svenske Kavli lanceres i en smuk og handy 200 gr. cylindrisk glas-emballage fra Nova-Pack. Kombineret med højt låg, transparent side-etiket og top-etiket med forsegling, fremhæves i høj grad produktets høje kvalitet.