Plastemballage

SPRØJTESTØBT  | PET-EMBALLAGE | THERMOFORMET

plast_rubrik_linje_tjock

Plastemballage

Nova-Pack tilbyder plastemballage indenfor 3 teknologier:  Sprøjtestøbt, thermoformet og blæst PET.

Det gør os til en attraktiv samarbejdspartner uanset om det drejer sig om erstatning af en eksisterende emballage eller der er behov for en helt ny emballage.

Uafhængig af materiale og teknologi kan vi frit rådgive vore kunder, tilbyde mange spændende alternativer og i fælleskab finde den helt rigtige løsning i hvert enkelt tilfælde.

Afhængig af produktionsteknologi kan vi tilbyde forskellige former for dekoration såsom in-mould labelling, off-set tryk og etikettering.

På den måde har vi markedets største standardprogram af formede emballager. Men vi deltager også gerne i processen med udvikling af unikke emballager. Efter behov samarbejder vi med vores store netværk af samarbejdspartnere, hvad enten det drejer sig om emballagedesign, fyldning, logistik
eller markedsføring. Det sikrer en professionel rådgivning fra skitse til færdig emballage

plast_lang_linje

bildunder_stevia

Stevia i krystal-klar PET-emballage

Forbrugerne vil gerne se hvad de køber: Original Chia bruger en 750 ml i helt klar plast til både Chia og Stevia. Låg med induktions-oblat sørger for forsegling og brugersikkerhed.

bildunder_yoghurt

Løgismose lancerer børneyoghurt i 100 ml thermoformede plastemballager

”Små Monstre” – Et økologisk mellem-måltid for de små i to smagsvarianter. Emballeres i små handy 100 gr. bægre med offset-tryk fra Nova-Pack.

bildunder_havre

Havregrød til convenience-butikker i Desto-emballage fra Nova-Pack

Grød er sundt og moderne. Og nu er det også muligt at nyde ”on-the-go”. Nova-Pack leverer bægre til et nyt meget velsmagende økologisk grød-koncept, som inkluderer en top-cup med en lækker topping. Forbrugeren tilsætter blot varmt vand på salgsstedet. Markeds- føres af www.groed.com.

chipsters

Elitocup-emballage bidrager til vækst hos finske Chipsters

Chipsters har oplevet en fin salgsfremgang efter introduktionen af den elegante Elitocup-emballage med inmould-labelling i 2 størrelser til deres salater og kaviarprodukter. Emballagen fremhæver produktets kvalitet såvel på supermarkeds-hylden som hjemme på spisebordet.