PET-emballage

SPRØJTESTØBT | PET-EMBALLAGE | THERMOFORMET

plast_rubrik_linje_tjock_dk

PET – emballage

I samarbejde med Graham Packaging Companys 3 fabrikker i Europa kan vi tilbyde et bredt standard -program af blæste bægre og flasker.

Råvaren  er hovedsagelig PET, som udmærker sig ved at være helt glasklart og have en god ilt-barriere.

Vi finder vore kunder blandt producenter af fødevarer, drikkevarer, helsekost, medicin og personlig pleje.

Til alle bægre og flasker markedsfører Nova-Pack kapsler og låg i plast, aluminium og stål.

Med rod i USA er Graham Packaging også stærkt  medvirkende til at bringe spændende trends og nyudvikling til Europa  f.eks. Squeeze-flasker.

Læs mere på www.gpceurope.eu og kontakt os gerne for yderligere information.

plast_lang_linje

bildunder_stevia

Stevia i krystal-klar PET-emballage
Forbrugerne vil gerne se hvad de køber: Original Chia bruger en 750 ml i helt klar plast til både Chia og Stevia. Låg med induktions-oblat sørger for forsegling og brugersikkerhed.

rakor

Engelsviken Canning – Eksklusiv emballage til eksklusive rejer

En eksklusiv fødevare behøver en eksklusiv emballage. Engelsviken Canning markedsfører store, håndpillede rejer pakket i en komplet emballage leveret af Nova-Pack: Krystalklar ”knusefri” blæst PET-emballage inkl. twist off-låg med fototryk af en høj kvalitet. Dermed kombineres glassets eksklusive udseende med plastens fordele.

bildunder_havre

Havregrød til convenience-butikker i Desto-emballage fra Nova-Pack
Grød er sundt og moderne. Og nu er det også muligt at nyde ”on-the-go”. Nova-Pack leverer bægre til et nyt meget velsmagende økologisk grød-koncept, som inkluderer en top-cup med en lækker topping. Forbrugeren tilsætter blot varmt vand på salgsstedet. Markeds- føres af www.groed.com.

kisa_pepparkakor

Ny emballage til traditionelt produkt: Svenske Brunkager i Elitocup fra Nova-Pack

Brunkager er tæt forbundet med Jul. Men Karamello, som står bag Kisa Pepparkakor, ønskede en ny emballage med ”helårs-salg” for øje. Valget faldt på en 1100 ml Elitocup-emballage med inmould labelling, som pynter på ethvert kaffebord.