Sprøjtestøbt

SPRØJTESTØBT | PET-EMBALLAGE | THERMOFORMET

plast_rubrik_Sprøjtestøbt_tjock

Sprøjtestøbt

Vi fører et komplet program af sprøjtestøbte bægre, spande og tilhørende låg i et omfattende samarbejde med den hollandske producent Cups4You (www.cups4you.com) og polske Plastbox (www.plast-box.com)

Cups4You er en meget innovativ hollandsk producent af et komplet standardprogram af plast-emballager med in-mould labelling (IML) i størrelser fra 110 til 2.500 ml. De adskiller sig markant fra konkurrenter ved at fokusere på udvikling af komplette serier af meget innovative emballage-koncepter, såsom den meget elegante Elitocup-serie, SCE-serien, samt convenience-emballagen Cittycup.

Polske Plastbox har de senere år gennemgået et omfattende investeringsprogram og har i dag en top-moderne, ”state-of-the-art” produktion af meget konkurrancedygtige plastspande og tilhørende låg i størrelser fra 550 ml til 33 L. Sortimentet omfatter runde, ovale og rektangulære spande med muligheder for plombe-forsegling, in-mould labelling, og membran-forsegling.

I tillæg udvikler vi i samarbejde med vore kunder og samarbejdspartnere gerne kundespecifikke emballager.

Kontakt os gerne for en præsentation af mulighederne.

plast_lang_linje

kisa_pepparkakor

Ny emballage til traditionelt produkt: Svenske Brunkager i Elitocup fra Nova-Pack

Brunkager er tæt forbundet med Jul. Men Karamello, som står bag Kisa Pepparkakor, ønskede en ny emballage med ”helårs-salg” for øje. Valget faldt på en 1100 ml Elitocup-emballage med inmould labelling, som pynter på ethvert kaffebord.

chipsters

Elitocup-emballage bidrager til vækst hos finske Chipsters

Chipsters har oplevet en fin salgsfremgang efter introduktionen af den elegante Elitocup-emballage med inmould-labelling i 2 størrelser til deres salater og kaviarprodukter. Emballagen fremhæver produktets kvalitet såvel på supermarkeds-hylden som hjemme på spisebordet.

.

zatziki

Bama Aioli og Tzatziki – rund standard-emballage med nyt udseende

Med et stilfuldt design, domineret af sorte og grønne farver har norske Bama bevist at en rund standard-emballage kan komme til at ligne ”en million”. IML-etiket på 60 % af den klare bæger-side giver konsumenten mulighed for at forsikre sig om produktets kvalitet.

bildunder_havre

Havregrød til convenience-butikker i Desto-emballage fra Nova-Pack
Grød er sundt og moderne. Og nu er det også muligt at nyde ”on-the-go”. Nova-Pack leverer bægre til et nyt meget velsmagende økologisk grød-koncept, som inkluderer en top-cup med en lækker topping. Forbrugeren tilsætter blot varmt vand på salgsstedet. Markeds- føres af www.groed.com