Thermoformet

SPRØJTESTØBT | PET-EMBALLAGE | THERMOFORMET

plast_rubrik_Thermoformet_tjock

Thermoformet

Med støtte fra vore tyske partner Optipack kan vi tilbyde et meget bredt program af thermoformede PP- og PE-bægre i standard diametre på bl.a. 75 og 95 mm.

Programmet omfatter mere end 90 forskellige størrelser med mange anvendelsesmuligheder, såsom surmælksprodukter, desserter, snacks og kiks.

Bægrene dekoreres ved hjælp af off-set tryk, sleeving og etikettering.

I tillæg til bæger i rent plast markedsfører vi Desto-serien. Det er stadig voksende serie af kombinationsbægre med plastinderdel og karton på ydersiden.  Det sikrer trykkvalitet i en kvalitet ”second-to-none” og understreger en stærkmiljøprofil. I tillæg reduceres andelen af plast med op til 50 %.

Endelig producerer Optipack en række preforms i PET til inhouse blæsning af flasker til drikkevarer.

Besøg gerne hjemmesiden www.optipack.de og kontakt os for yderligere information.

plast_lang_linje

bildunder_yoghurt

Løgismose lancerer børneyoghurt i 100 ml thermoformede plastemballager
”Små Monstre” – Et økologisk mellem-måltid for de små i to smagsvarianter. Emballeres i små handy 100 gr. bægre med offset-tryk fra Nova-Pack.

bildunder_havre

Havregrød til convenience-butikker i Desto-emballage fra Nova-Pack
Grød er sundt og moderne. Og nu er det også muligt at nyde ”on-the-go”. Nova-Pack leverer bægre til et nyt meget velsmagende økologisk grød-koncept, som inkluderer en top-cup med en lækker topping. Forbrugeren tilsætter blot varmt vand på salgsstedet. Markeds- føres af www.groed.com.

tine

Sprett – fedtfattig børneyoghurt

Den norske mejerikoncern Tine har valgt en Desto-emballage fra Nova-Pack til sin nye fedtfattige yoghurt ”Sprett” (”hop” på norsk). Det farverige fantasi-design, som trykkes på karton, vækker stor opmærksom-hed hos børn så vel som voksne. Indhold på 100 gr. låg med ske gør den meget velegnet til et mellemmåltid.

bildunder_stevia

Stevia i krystal-klar PET-emballage
Forbrugerne vil gerne se hvad de køber: Original Chia bruger en 750 ml i helt klar plast til både Chia og Stevia. Låg med induktions-oblat sørger for forsegling og brugersikkerhed.