Virksomhedsprofil

Virksomhedsprofil

Nova-Pack samarbejder med udvalgte europæiske emballageproducenter. Med deres støtte kan vi tilbyde en professionel, effektiv og kompetent service. Det sikrer vore kunder optimale emballageløsninger – uafhængig af valg af materiale eller teknologi.

Med et stort udvalg af låg og kapsler i plast, stål og aluminium kan altid tilbyde en komplet emballageløsning. Vi tager ansvar for funktionalitet, sikkerhed og brugervenlighed. Det gør det nemt at samarbejde med Nova-Pack.

I tillæg til vores store standardprogram, er vi en stærk og kreativ ekstern emballageudvikler og inspirator fra ide til færdig emballage.

Som ekstern salgsorganisation for udvalgte producenter af forskellige emballager er Nova-Pack ikke primært optaget af at (over)sælge emballager fra et produktionsudstyr – vi er derimod dedikeret til at finde den optimale løsning i samarbejde med kunden.

Vi holder øje med bevægelserne på detail- og emballagemarkedet og stiller altid gerne op til en emballage-snak. Og med vort dybe produktprogram muliggør Nova-Pack en reduktion i antallet af leverandører hos den enkelte kunde  –  i mange tilfælde er vi totalleverandør af emballager.

Nova-Pack samarbejder udelukkende med vel-etablerede emballageproducenter og auditerer jævnligt deres program og rutiner i forhold til kvalitet og fødevaresikkerhed.

I tillæg er vi som emballage-leverandør til producenter af fødevarer og drikkevarer i Danmark, registreret hos Fødevarestyrelsen. Klik her for seneste kontrolrapport.

Banner_groen_99x32

BEC