Kapsler drikkevarer

KAPSLER DRIKKEVARER |KRYMPEKAPSLER | TWIST-OFF LÅG | ALUMINIUM-KAPSLER PP | SYNTETISKE KAPSLER

rubrik_kapsler_drikkevarer_dk

Kapsler drikkevarer

Vi samarbejder med en af verdens førende producenter af plastkapsler til drikkevarer: CSI (www.csiclosures.com) med fabrikker i hele verden. I Europa er der produktionsenheder i Ungarn, Spanien og Tyskland.

Vi tilbyder et bredt udvalg bl.a. 28 og 38 mm kapsler i mange forskellige varianter: Med og uden tryk, one- og two-piece, one- eller two-split og i sportlok-udgaver.

CSI tilbyder også teknisk support for at sikre korrekt lukning. I tillæg markedsføres et udvalg af lukkemaskiner i en meget høj kvalitet. På den måde tager vi ansvar for hele processen.

Vi stiller vores og CSI’s know-how til rådighed for vore kunder.

kapslar_lang_linje

bildunder_bringebar

Dekoreret glasflaske til premium norsk most og saft
Askim Frukt & Bær i Norge har valgt en dekoreret glasflaske til profilering af sine kvalitetsprodukter. Motivet, herunder tegningerne af bær og frugter, screen-trykkes og understreger både kvalitet, sundhed og Askim Frukt & Bær’s 75 år lange historie.

ringiflaska

Bordeaux-flasker til eksklusiv æblemost

Ringi Gård udenfor Oslo dyrker æbler og laver en meget eksklusiv æblemost.De har valgt en Bordeaux-flaske, som med matchende krympehætte understreger mostens kvalitet. Ringi rådgiver aftagerne om hvilke æblesorter, som passer bedst til de forskellige retter. Et godt o sundt alternativ, hvis der køres hjem efter restaurant-besøget.

hundol2

The Buddy Dog Beer – hundeøl i flasker fra Nova-Pack

Vitakraft har valgt en 33 cl brun glas-flaske til læskedrik for hunde, såkaldt hundeøl. Med smag af oksekød, uden kulsyre og selvfølgelig alkoholfri. Nydes direkte af flasken !

senap 

Smagfulde mayonnaiser i cylindriske glas

4 nye mayonnaiser fra svenske Kavli lanceres i en smuk og handy 200 gr. cylindrisk glas-emballage fra Nova-Pack. Kombineret med højt låg, transparent side-etiket og top-etiket med forsegling, fremhæves i høj grad produktets høje kvalitet.